Losjon za sončenje Sun Safe SPF 30 (150ml)

Losjon za sončenje Sun Safe SPF 30 ni le losjon za sončenje. Vašo kožo varuje in neguje zahvaljujoč vrhunskim sestavinam (karitejevo maslo, kakavovo maslo, olje ognjiča, korenčkovo olje, olje malinovih semen…). Zasnovan je na hladno stiskanih visoko kakovostnih naravnih oljih in prvovrstnih zeliščnih izvlečkih. Sun Safe je losjon za sončenje z mineralnim UVA/UVB filtrom (SPF 30), ki odbija sončne žarke, saj vsebuje neprevlečne ne-nano delce cinkovega oksida.

Inovativna tehnologija izdelave omogoča kremno osnovo:

  • 100% naravno, brez sintetičnih sestavin,
  • zasnovano na hladno stiskanih visoko kakovostnih naravnih oljih,
  • s prvovrstnimi zeliščnimi izvlečki
  • varno za koralni greben in morski ekosistem
  • vegansko
  • z ne-nano in neprevlečenim cinkovim oksidom
  • 77% organsko certificirane sestavine
  • ročno izdelano s spoštovanjem do ljudi in okolja

Sun Safe je losjon za sončenje z mineralnim UV filtrom, ki preprečuje in odbija sončne žarke. Vsebuje le ne-nano delce cinkovega oksida in ni fototoksičen. Prenovljena in izboljšana formula losjona pusti zelo nežno, neopazno belo sled.

Morju prijazen: Losjon Sun Safe ne vsebuje sestavin, ki imajo negativen vpliv na morski ekosistem in je prijazen za vas in okolje.

Uporaba: Pred uporabo pretresite. 30 min pred izpostavitvijo soncu nanesite debelo plast losjona. Losjon nanesite ponovno vsake 2 uri ali nemudoma po kopanju ali po močnem potenju. Omejite izpostavljanje soncu, še posebej pa se izogibajte soncu me 11. in 15. uro. Za dodatno zaščito pred soncem nosite oblačila z dolgimi rokavi, hlače, klobuk in sončna očala. Uporabljajte kot navedeno.

Aktivne substance: ne-nano in prevlečen cinkov oksid 25% losjona za sončenje

Opozorilo: Izogibajte se stiku z očmi. V primeru stika z očmi, sperite s čisto vodo. Če se pojavi izpuščaj, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Primerno le za zunanjo uporabo. Izdelek ni vodoodporen.

Izdelek je potrebno varovati pred prekomerno vročino in neposredno izpostavitvijo soncu.

Izdelano v EU              

150ml

Proizvajalec: The Ohm Collection B.V., Hendrik Figeeweg 1Z, Haarlem, NL

Losjon za sončenje Sun Safe SPF 30 (150ml)

Losjon za sončenje Sun Safe SPF 30 (150ml)
35.00 €