Deodorant No Sweat Blossom

Deodorant No Sweat Blossom (cvetje) je zdravju prijazen in naraven deodorant v prahu z nežnim vonjem cvetličnega ylang-ylanga. Je brez škodljivih aditivov, ki vaše telo obogati in ga ne zastruplja. Je najučinkovitejši način za prijeten telesni vonj.

Prednosti No Sweat Deodorantov:

  • je popolnoma naraven in učinkovit,
  • zadostuje vsaj za 3 mesece redne uporabe,
  • je brez aluminija in škodljivih kemikalij,
  • veganski in Cruelty Free,
  • pri izdelavi so uporabljene sestavine najvišje kakovosti,
  • deluje do 24 ur,
  • omogoča koži dihati in ohranjati naravno ravnovesje.

Aktivne sestavine No Sweat deodorantov alkalizirajo povrhnjico, pri tem pa ne zavirajo znojenja, temveč vplivajo na samo razgradnjo znoja, ki povzroča neprijetne vonjave. Dlje ko uporabljate deodorant, manj in počasnejša razgradnja znoja poteka. Ta proces je naraven in ne škoduje ali ovira naravne procese telesa. In še ena prednost naših deodorantov, dlje kot boste uporabljali No Sweat deodorant, manj ga boste potrebovali.

UPORABA:

Stresite nekaj prahu na konice prstov in ga nežno nanesite na suho kožo pod pazduho.

OPOZORILA:

Ne uporabljajte na poškodovani koži in prenehajte z uporabo, če se pojavi izpuščaj ali draženje. Hraniti zunaj dosega otrok. Primerno le za zunanjo uporabo in kot navedeno.

SESTAVINE:

Sodium Bicarbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Citrus Aurantium Dulcis Oil*, Cananga Odorata Leaf Oil*, Quartz Powder, Calendula officinalis powder, Cedrus Atlantica Wood Oil*, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Benzyl benzoate, Benzyl Salicylate, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool
*Certificirane organske sestavine.

Količina: 60g

Proizvajalec: The Ohm Collection

Deodorant No Sweat Blossom

Deodorant No Sweat Blossom
12.00 €