Deo Dorant Sandalovina

Deo Dorant Sandalwood (kraljeva havajska sandalovina) je zdravju prijazen in naraven deodorant v prahu s topim lesenim vonjem. Je brez škodljivih aditivov, ki vaše telo obogati in ga ne zastruplja. Je najučinkovitejši način za prijeten telesni vonj in drži do 24 ur dnevno. Deo Dorant mešanica preprečuje razvoj neprijetnih vonjav in ne pušča madežev na oblačilih, še pomembneje pa je, da alkalizira pot in je tako najbolj varen in učinkovit deodorant na trgu.

Prednosti Deo Dorantov:

  • je popolnoma naraven in učinkovit,
  • zadostuje za 6 do 9  mesecev redne uporabe,
  • je brez aluminija in škodljivih kemikalij,
  • veganski in Cruelty Free,
  • pri izdelavi so uporabljene sestavine najvišje kakovosti,
  • deluje do 24 ur,
  • varen za limfne žleze,
  • omogoča koži dihati in ohranjati naravno ravnovesje.

Aktivne sestavine Deo Dorant deodorantov alkalizirajo povrhnjico, pri tem pa ne zavirajo znojenja, temveč vplivajo na samo razgradnjo znoja, ki povzroča neprijetne vonjave. Dlje ko uporabljate deodorant, manj in počasnejša razgradnja znoja poteka. Ta proces je naraven in ne škoduje ali ovira naravne procese telesa. In še ena prednost naših deodorantov, dlje kot boste uporabljali Deo Dorant deodorant, manj ga boste potrebovali.

 

VONJ:

Sandalovina je že od prazgodovine del indijske duhovne tradicije in se tisoče let uspešno uporablja v tradicionalni medicini. Drevo sandal, botanično znan kot Santalum Album raste skoraj izključno v gozdovih Karnatake, najdemo pa ga tudi v predelih Tamil Nadu, Kerala in Andra Pradeš. Prav tako znan, redek in po vonju zelo podoben je tudi kraljevi havajski sandal (Santalum paniculatum ali ‘Iliahi), ki ga uporabljamo v naših Deo Dorantih. Ko drevo raste, se eterično olje razvije v koreninah in osrčju debla. Havajci so že dolgo poznali les in ga skupaj z lubjem uporabljali v zdravilne namene. Veliko lesa so izvozili tudi Kitajcem, ki so uporabljali dišeči srčni les za kadila, medicinske namene in za arhitekturne podrobnosti. Sandalovina ima sladek, topel, bogat in lesen vonj.

UPORABA:

Stresite nekaj prahu na konice prstov in ga nežno nanesite na suho kožo pod pazduho.

OPOZORILA:

Ne uporabljajte na poškodovani koži in prenehajte z uporabo, če se pojavi izpuščaj ali draženje. Hraniti zunaj dosega otrok. Primerno le za zunanjo uporabo in kot navedeno.

SESTAVINE:

Sodium Bicarbonate (prehranske kakovosti, brez aluminija), Caprylic/Capric Triglyceride, Santalum paniculatum**, Calendula officinalis powder**, Lepidium Meyenii Root Powder**, Amethyst Powder (Non Nano), Cedrus Atlantica Wood Oil**, Santalum Austracaledonicum Oil*, Dipteryx Odorata Bean Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil**.

*Sestavine iz divje rastočih rastlin

**Certificirane organske sestavine.

Količina: 120g

Proizvajalec: The Ohm Collection

Deo Dorant Sandalovina

Deo Dorant Sandalovina
22.00 €