Deo Dorant Pačuli

Deo Dorant Patchouli (pačuli) je zdravju prijazen in naraven deodorant v prahu z bogatim in pikantnim zemeljskim vonjem. Je brez škodljivih aditivov, ki vaše telo obogati in ga ne zastruplja. Je najučinkovitejši način za prijeten telesni vonj in drži do 24 ur dnevno. Deo Dorant mešanica preprečuje razvoj neprijetnih vonjav in ne pušča madežev na oblačilih, še pomembneje pa je, da alkalizira pot in je tako najbolj varen in učinkovit deodorant na trgu.

Prednosti Deo Dorantov:

  • je popolnoma naraven in učinkovit,
  • zadostuje za 6 do 9  mesecev redne uporabe,
  • je brez aluminija in škodljivih kemikalij,
  • veganski in Cruelty Free,
  • pri izdelavi so uporabljene sestavine najvišje kakovosti,
  • deluje do 24 ur,
  • varen za limfne žleze,
  • omogoča koži dihati in ohranjati naravno ravnovesje.

Aktivne sestavine Deo Dorant deodorantov alkalizirajo povrhnjico, pri tem pa ne zavirajo znojenja, temveč vplivajo na samo razgradnjo znoja, ki povzroča neprijetne vonjave. Dlje ko uporabljate deodorant, manj in počasnejša razgradnja znoja poteka. Ta proces je naraven in ne škoduje ali ovira naravne procese telesa. In še ena prednost naših deodorantov, dlje kot boste uporabljali Deo Dorant deodorant, manj ga boste potrebovali.

 

VONJ:

Pačuli (Pogostemon cablin) je čudovito olje, ki se pridobiva iz aromatičnega grma Pogostemon cablin. To olje se že  na stotine let uporablja za sprostitev uma in razjasnitev misli, v Evropi je zaslovelo skupaj s skupino The Beatles.
Pačuli ima globoko, bogato, zemeljsko sladko, začinjeno aromo.

UPORABA:

Stresite nekaj prahu na konice prstov in ga nežno nanesite na suho kožo pod pazduho.

OPOZORILA:

Ne uporabljajte na poškodovani koži in prenehajte z uporabo, če se pojavi izpuščaj ali draženje. Hraniti zunaj dosega otrok. Primerno le za zunanjo uporabo in kot navedeno.

SESTAVINE:

Sodium Bicarbonate (prehranske kakovosti, brez aluminija), Caprylic/Capric Triglyceride, Pogostemon Cablin Oil**, Calendula officinalis powder**, Lepidium Meyenii Root Powder** Amethyst Powder (Non Nano), Cedrus Atlantica Wood Oil**, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil**.

*Sestavine iz divje rastočih rastlin

**Certificirane organske sestavine.

Količina: 120g

Proizvajalec: The Ohm Collection

Deo Dorant Pačuli

Deo Dorant Pačuli
22.00 €